One Fitness

Fii in forma vara asta!
Gata! A trecut si ultima nisoare! Vara se aproprie cu pasi repezi, asa ca noi AM "SLABIT" PRETURILE la toate tipurile de abonamente doar pentru tine!

Acum e mult mai usor sa ajungi la silueta la care ai visat deoarece suntem mai aproape de tine nu doar prin cele mai bune preturi din Bucuresti dar si prin noul program ONE Fitness: "Fii in forma vara asta!".

Acest pachet este unul creat special pentru ca tu sa prinzi vara in cea mai buna forma. Pe langa preturi "slabite" am pregatit si cea mai buna echipa de antrenori personali din Romania, la dispozitia ta, GRATUIT !

Antrenorii ONE Fitness te vor motiva, iti vor creea antrenamente personalizate, iti vor monitoriza intreaga activitate si vor sarbatori alaturi de tine reusita ta!

Pachetul "Fii in forma vara asta!" este un pachet PREMIUM format dintr-un abonament cu acces nelimitat la toate clasele de Aerobic, la sala de Fitness, la Sauna, plus GRATUIT ANTRENORUL TAU PERSONAL.

Pentru abonamentele de Fitness & Aerobic incheiate pentru o perioada de:

- 3 Luni, in pachet este inclus GRATUIT un card cu 10 antrenamente personale (in valoare de 150 EURO)
- 6 Luni, in pachet este inclus GRATUIT un card cu 20 antrenamente personale (in valoare de 300 EURO)
- 12 Luni,
in pachet este inclus GRATUIT un card cu 30 antrenamente personale (in valoare de 450 EURO)


Cea mai buna echipa de antrenori personali -multiplii campioni- din Romania se va asigura ca tu iti vei atinge obiectivele si ca vara aceasta vei avea o forma de invidiat.


Diana Oprea

A inceput activitatea sportiva la varsta de doar 4 ani. Diana este fosta gimnasta de performanta atat in gimnastica artistica cat si aerobica. Din anul 2001 practica Fitness de performanta iar in anul 2006 a devenit Campioana Mondiala la Fitness.
 
Eliza Luca

La varsta de 4 ani a inceput gimnastica artistica in cadrul clubului Steaua Bucuresti club pentru care a castigat numeroase medalii nationale si internationale.
Activeaza ca antrenor personal si instructor de aerobic inca din 2004.
 
Alexandru Filimon

Are o experienta sportiva de peste 14 ani, timp in care a reprezentat si culorile clubului Dinamo Bucuresti.
Activeaza ca antrenor personal si instructor de aerobic din anul 2005.
 
Corina Nedelcu

Are in palmares multiple titluri nationale si internationale la juniori si seniori pentru clubul sportiv Cetate Deva in Gimnastica Aerobica.
Corina detine o experienta sportiva de peste 18 ani in care a activat atat ca sportiva de performanta cat si ca antrenor personal si instructor de aerobic.
 
Iulian Dinu

A inceput cariera sportiva la varsta de 6 ani practicand numeroase sporturi printre care: Kick boxing, Aikido, Tae Kwon Do sau Judo.
A urmat cursurile Federatiei Romane de Culturism si Fitness obtinand carnetul instructor de Fitness si Culturism.