Ne miscam pentru ANDREEA


Ea este Andreea. O fetiţă minunată de 3 ani, care are leucemie şi poate primi în Italia tratament care să îi salveze viaţa. Pentru ea, ne putem arăta frumuseţea şi energia.
Iata care este provocarea noastră - o zi întreagă de mişcare, un maraton de aerobic alături de campioni mondiali şi olimpici.

Diana Oprea, Monica Roşu, George Bogdan, împreună cu cei mai buni profesionişti în aerobic, ne vor fi alături exclusiv sâmbătă, pe 11 octombrie, într-o diversitate de clase de aerobic care vor scoate ce-i mai bun din noi.


Agenda:
09.00 - HOT YOGA - GEORGE BOGDAN
90 de minute într-o cameră încălzită la 35-40 grade, tranzitând 26 de asane, o practică adorată în întreaga lume.

10.30 - TONE STEP - ADRIANA STANCIU
Antrenament format din 3 părţi - 1. Exerciţii cardio pe step; 2. Exerciţii funcţionale pentru tonifierea musculară; 3. Efort cardio. Nivel de dificultate mediu spre înalt.

11.30 - KINESIO - ANDREI MOISE
Program care include exerciţii adresate musculaturii coloanei vertebrale, membrelor superioare şi inferioare, şoldului, pentru corectarea posturii, detensionarea musculaturii, tonifiere, creşterea mobilităţii articulare, prevenirea accidentărilor.

12.30 - R-MIX - RUSTAM
Program în care savoarea este dată de îmbinarea dintre muzica din topurile internaţionale, mişcările simple, mixate în coregrafii şi multitudinea de ritmuri.

13.30 - TABATA - IULIA POPA
Antrenament intens care testează calităţile fizice şi abilităţile motrice, viteza, rezistenţa, forţa, coordonarea, controlul. 20 secunde eşti în iad, 10 secunde îţi imaginezi că ai ajuns în rai.

14.30 - KICK KANGOO - MIHAELA BUNEA
Program de aerobic modern, distractiv, foarte eficient, care solicită întreaga musculatură şi dezvoltă rezistenţa la efort, coordonarea şi mobilitatea. Efort cardio, elemente "kick" şi exerciţii de tonifiere.

15.30 - BOOT CAMP - ELENA DAN IONITA & MIHAELA BUNEA
O clasă intensă, un antrenament atât cardio, cât şi de forţă, care solicită musculatura prin utilizarea multiplelor accesorii (step, bară, gantere, discuri, gliding, salteluţe), un test de rezistenţă, putere, coordonare, viteză de reacţie.

16.30 - PILATES BALL - DIANA OPREA & RALUCA ANDREI
Metodă de îmbinare a exerciţiilor pentru stretching cu acelea pentru o respiraţie adecvată şi menţinerea echilibrului. Programul se concentrează pe principalii muşchi posturali, iar pentru intensificarea exerciţiilor, se utilizează în permanenţă o minge.

17.30 - KICK UP - ELENA DAN IONITA
O îmbinare de tehnici de arte marţiale şi exerciţii de aerobic, cu un grad ridicat de dificultate, un program excelent pentru eliminarea surplusului de grăsime şi creşterea rezistenţei la efort.

18.30 - DANCE WITH ME! - DIANA OPREA
O coregrafie specială predată step by step, plină de dinamism şi efect, pe ritmurile hiturilor internaţionale.


Taxa de participare este de 30 RON. Încasările vor fi donate Andreei Avrigeanu.
Înscrierile se realizează prin trimiterea unui mesaj la office@onefitness.ro, sunând la numărul de telefon 0748.161.910 sau direct în cadrul salii One Fitness situate la Piaţa Domenii.

Detalii despre cazul Andreei, puteţi găsi aici: www.saveandreea.wordpress.com