One Fitness - Orar


Clubul One Fitness functioneaza dupa urmatorul program:
Luni - Vineri            : 07:00 - 22:00
Sambata - Duminica: 08:00 - 17:00

Programul claselor de Group Training si ONE SPINNING®:

 

Programul ONE SPINNING se desfasoara in noul Studio 2, special amenajat, alaturi de o echipa de instructori cu multi ani de experienta, certificati SPINNING®. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra monitoare de inima, pentru maxim de eficienta in antrenament.

Clasele de Group Training din orarul ONE Fitness sunt prezentate și în funcție de dificultatea lor. Clasele cu fond verde sunt cele EASY. Cu fond galben, sunt clase INTERMEDIATE, iar cele cu fond roșu sunt cele mai grele clase, INTENSE.

Nota: Accesul la clasa este permis cel tirziu la 5 minute dupa incepere. Nu intirziati sau riscati sa nu fiti primiti!

Pentru a vizualiza descrierea fiecarei clase, faceti click aici.


Va rugam sa cititi si respectati urmatoarele reguli create pentru siguranta si confortul dumneavoastra :

1. Recomandam prezenta cu 5 minute inainte de clasa.
2. Accesul in sala este permis numai dupa 2 minute de la inceperea clasei ; pierderea incalzirii poate genera accidentari.
3. Clasa se va desfasura doar cu un minim de 3 participanti.
4. Este interzisa utilizarea telefonului mobil in timpul orei. In situatia unei urgente despre care stiti inaintea orei, va rugam sa il anuntati pe instructor pentru a putea iesi afara, daca este cazul.
5. In timpul orei, nu sint permise initiative personale de modificare a exercitiilor / rutinelor de antrenament, decit daca instructorul decide ca trebuie adaugate pentru siguranta.
6. Daca trebuie sa plecati inainte de terminarea orei, va rugam sa il informati pe instructor inainte de inceperea orei si sa va asigurati ca alocati 5 minute de cool down si stretch.
7. Apreciem feedback-ul dumneavoastra. Orice sugestie, nelamurire sau nemultumire sunt adresate instructorului la finalul clasei, niciodata in timpul rutinelor de antrenament. Puteti sa trimiteti aceste situatii si pe email, la office @ onefitness . ro
8. Cu exceptia orelor de Yoga, Pilates sau Stretching, este obligatoriu sa folositi incaltaminte sport adecvata.
9. Va rugam sa ii respectati pe ceilalti participanti la clasa. Locul in sala se ocupa in ordinea intrarii in sala, indiferent de vechime sau experienta.
10. Hidratati-va inaintea orei. In timpul clasei, doar instructorul poate decide pauzele de rehidratare, in functie de antrenament.
11. In cazul in care simtiti batai neregulate ale inimii, senzatie de voma sau pierdere a echilibrului, mergeti usor pe loc citeva minute inainte de a va opri complet.
12. Urmati-l cu atentie pe instructor si antrenati-va in deplina siguranta.
13. Nerespectarea acestor reguli poate duce, in functie de gravitatea situatiei, la rugamintea de a parasi ora, la ban sau chiar anularea abonamentului. Ne dorim sa oferim servicii cu un standard ridicat de profesionalism, va rugam sa respectati acest lucru.