One Fitness

Cele mai mici preturi la ONE FItness

ONE Fitness te ajuta sa fi in forma vara asta! Nu iti oferim doar acces la o sala de fitness dotata cu aparatura de ultima generatie, sauna sau cele mai performante si animate clase de aerobic ci si CELE MAI MICI PRETURI.

ONE Fitness iti ofera 4 tipuri de abonamente in functie de nevoile tale dar si in functie de programul tau de zi cu zi:

"Day Time" este un abonament ce iti ofera acces zilnic si nelimitat, chiar si in weekend, pana la ora 16:00 la toate facilitatile clubului. Poti participa la clase de aerobic, te poti antrena in sala de fitness sau poti sa te relaxezi in sauna.

1 Luna - 38 EURO
3 Luni - 94 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
6 Luni - 178 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
12 Luni - 328 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)

 

"Fitness Full Time" iti ofera acces zilnic si nelimitat la orice ora din orele de program la sala de Fitness si la sauna. Nu esti conditionat de zi sau de numar de intrari. Flexibilitatea este maxima.

1 Luna - 48 EURO
3 Luni - 121 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
6 Luni - 230 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
12 Luni - 425 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)

 

"Aerobic" este abonamentul creeat special pentru toti iubitorii claselor de aerobic. Acest abonament iti ofera acces nelimitat la toate clasele din programul nostru de aerobic. Diversitatea claselor oferite de noi te va ajuta sa nu te plictisesti niciodata! In plus, pentru a te relaxa, iti oferim acces gratuit si la sauna.

1 Luna - 58 EURO
3 Luni - 148 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
6 Luni - 279 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
12 Luni - 514 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)

 

"Fitness & Aerobic" este abonamentul cu care te poti bucura oricand si la orice ora de toate facilitatile clubului nostru. Daca alegi acest abonament nu vei fi limitat in nici un fel! Poti participa la orice clasa din programul nostru de aerobic, te poti antrena oricand, in orele de program, in sala de fitness sau te poti relaxa in sauna.

1 Luna - 62 EURO
3 Luni - 157 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
6 Luni - 294 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)
12 Luni - 549 EURO (promotie 10 abonamente disponibile)

 

Pentru toate abonamentele de 3 Luni, 6 Luni sau 12 Luni iti oferim posibilitatea de ingheta abonamentul pentru o perioada de 2 saptamani pentru abonamentele incheiate pe o perioada de 3 Luni sau 1 Luna pentru abonamentele incheiate pe 6 sau 12 Luni.

In plus pentru abonamentele de 3, 6 sau 12 Luni te asteaptam si cu Bonusuri constand in antrenamente personale sau invitatii pentru prietenii tai.