One Fitness

Prevenirea Cancerului prin Sport si Alimentatie

Un seminar ce isi propune sa educe modalitatile de prevenire a cancerului prin sport si o dieta sanatoasa.

Din nefericire cancerul se raspandeste intr-un ritm galopant in toata lumea, noi tipuri sunt identificate de oamenii de stiinta iar industria medicala pare ca bate pasul pe loc in gasirea unei solutii palpabile de prevenire sau tratare a acestor tumori.

Multi jurnalisti si oameni din industria holistica aduc dovezi precum cancerul este un business mamut si ca gasirea unei solutii ar fi catastrofala pentru greii din Farmaceutice ...

Fara sa intram in nicio controversa sau razboi politic, ne dorim sa dezbatem cauzele principale ale aparitiei tomorilor cancerigene, sa identificam modul in care aceste tumori prolifereaza in corp, cum se dezvolta sau mai precis ce le ajuta sa se dezvolte.

In cateva cuvinte mai simple cancerul este un dusman iar daca il intelegem ... desi suna foarte indraznet, il putem preveni!
Cu studii aprofundate in originea si dezvoltarea cancerului, George Bogdan, Fitness Master Trainer la One Fitness, va gazdui acest eveniment si va alinia cele mai puternice arme de lupta impotriva cancerului.

Structura Seminarului
   1. Motivatie
   2. Cancer definitie si origini
   3. Tipuri de Cancer
   4. Factorul Genetic
   5. Metastaza
   6. Sportul si alimentatia in lupta cu cancerul
   7. Solutii practice si alimentatia alkalina.

Departe de a veni cu o solutie minune nou aparuta, George va descrie tehnicalitatea prin care sportul si nutritia sanatoasa ne tine departe de acest cosmar real.

Principalul nostru obiectiv este sa impingem oamnenii sa ia controlul asupra sanatatii lor pentru ca daca tu nu iei control nimeni nu o va face pentru tine!

Cu pasiune si cunoastere va asteptam la acest seminar unde ne dorim sa creem noi valori asupra corpului si a sanatatii noastre si sa facem schimbari imediate in viata noastra, corpul nostru... pentru ca avem numai unul, daca masina se strica poti cumpara alta insa nu si un corp nou...

Nu uita ca un om sanatos are 1000 de dorinte pe cand unul bolnav are doar una...

Data: 27.03.2010
Ora: 14:00
Durata: aprox 90 min
Locuri sunt limitate
Inscrierile se fac la receptia clubului
Taxa de participare este de 50 RON.

Seminarul este "OPEN". Nu este obligatoriu sa fiti membru ONE Fitness pentru a participa la acest seminar.

Va asteptam cu drag!